CURRICULUM VITAE
Dr. Arjan Koppert (°1971) volgde geneeskunde aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Vervolgens genoot hij onder leiding van Prof. Dr. Broos, UZ Leuven, een specialisatie opleiding heelkunde van 6 jaar voornamelijk in meerdere gerenommeerde vasculaire en thoracale chirurgische diensten. Daarenboven specialiseerde hij zich nadien verder gedurende 2 jaar in de vasculaire heelkunde in het UZ Leuven onder leiding van Prof. Dr. Nevelsteen.

Sinds 2005 is hij als vaat- en thoracaal chirurg verbonden aan het Jessa ZH te Hasselt en het AZ Vesalius te Tongeren en Bilzen. Hij is bovendien toegelaten geneesheer in het St Trudo ziekenhuis te St Truiden en het St Franciscus ziekenhuis te Heusden Zolder.

Wegens de snelle ontwikkeling van nieuwe (endo) vasculaire technieken volgde Dr Koppert de afgelopen jaren meerdere internationale vasculaire en thoracale symposia en workshops. Hij werkte ook mee aan diverse studies ter verbetering en ontwikkeling van nieuwe rekanalisatie-technieken, dilatatie-ballonnen en vasculaire stents.

Sinds het onlangs opstarten van een nieuwe ultramoderne hybride operatiezaal in het Jessa Ziekenhuis kunnen deze recente technieken dankzij de meest geavanceerde apparatuur op het vlak van medische beeldvorming optimaal worden toegepast.

Dr. Koppert heeft een bijzondere interesse in fistelchirurgie bij dialyse-patiënten, dilataties en rekanalisaties van onderbeenarteries bij vergevorderd perifeer vaatlijden en diabetici, alsook de endovasculaire behandeling van het thoracale en abdominale aorta aneurysma. Hij heeft ondertussen een ruime ervaring in de behandeling van spataders en combineert de nieuwe lasertoepassingen met klassieke heelkundige technieken en sclerotherapie.

Onze associatie staat garant voor een individuele aanpak en behandeling van elke patiënt met de grootste zorg, kunde en een menselijk gelaat in samenwerking met zijn collega’s Dr. Ludo Verougstraete, Dr. Jean-Pierre Lacquet, Dr. Frédéric Libeer, Dr. Pieter van de Gender en Dr. Sarah Van Loo en in het Jessa ziekenhuis Hasselt ook met Dr. Jos Vandekerkhof en Dr. Isabelle Baeyens.